top of page

Vysoká výhra v Milevsku

Starší žačky v sobotu získaly další body, tentokrát v Milevsku. Chybělo málo a byla tam čtyřicítka, vyhráli jsme vysoko 39:15 (7:22).

Začátek zápasu byl z naší strany dost nesoustředěný, zbytečně jsme chybovali v obraně, tak že jsme Milevským dovolili několik gólů, které si myslím byly zbytečné, ale pak už se holky rozjely.

Hrály rychle dopředu, dávali jsme góly především z první a druhé vlny a na postavenou obranu jsme si zkoušeli kombinace, které se učíme v tréninku. Především v prvním poločase to byla fakt paráda se na holky dívat, nastříleli za poločas skóre 22:7.

Ve druhé polovině už jsme takové skóre nenahráli, bylo to nejspíš tím, že nás nic netlačilo, měli jsme nahráno, holky si dovolily víc riskovat, chtěly získávat balóny pro rychlý útok, improvizovaly v útočných akcích, což někdy nevyšlo a polevili jsme i na obraně. Hodně branek nám dala Milevská pivotka, protože jsme hráli dost vysunutou obranu a dávali jsme jí velký prostor k pohybu.

Ale i tak to byla paráda a holky si v pohodě a s radostí zahrály.

Naše sestava: Camrdová Tereza 3/1, Paterová Tereza 1, Dvorská Amálie, Mazánková Adéla 5, Mátlová Leona 5/1, Klímová Natálie, Dvořáková Eliška 2, Dobešová Anna 9/1, Coufalová Zuzana 7/2, Kvasničková Nikola 1, Vokušová Michaela 6.

Odkaz na zápis zápasu: http://jksh.chf.cz/match_report.aspx?id=63776&cmpid=1520

záložka modrá mini.gif
DLE KATEGORIÍ
bottom of page