top of page

Poslední zápas žen na domácí palubovce se nevydařil

Házená Jindřichův Hradec - Jiskra Havlíčkův Brod 24:34 (11:14)

Z naší strany to byl dost nevydařený zápas. V posledním zápase doma jsme chtěli uhrát body, ale bohužel hned v začátku zápasu nám soupeřky daly najevo, že to nebude vůbec jednoduché.

Havlíčkův Brod sice přijel bez nejlepší střelkyně Kvášové, přesto jejich nápor a chuť vyhrát byla daleko silnější, než naše. Vyrovnaný stav jsme drželi pouze prvních pár minut. Soupeřky měly velký tah na branku, hrály rychle a důrazně, měly perfektně sehrané útočné kombinace, vycházela jim koncovka.

Od 4 do 7 minuty nám daly šňůru 6 branek a ujaly se vedení 7:2. Tím nás dostaly pod veliký tlak. Nám se nedařilo v obraně, špatně jsme si předávali hráčky, nespolupracovali jsme, bránili jsem jedna na jednu a to nám nešlo. V útoku jsme neproměnili několik šancí, na každý gól jsme dřeli. Kromě toho, že jsme nehráli v patřičném nasazení, neměli jsme ani štěstí. Několikrát jsme trefili brankářku, vedle, nebo jsme nastřelili tyčku. To samozřejmě hrálo do noty soupeřkám, byly na koni. Lehce překonávaly naší obranu, zakončovaly většinou ze 6 metrové vzdálenosti, tak že naše brankářka moc šancí neměla. V obraně byly důrazné, přerušovaly nám útočné kombinace, téměř nás nepustili do zakončení.

První poločas jsme udrželi na rozdílu 3 branek pro Havl. Brod, ale ve druhém poločase jsme podlehli úplně. Úsek od

36 do 44 minuty jsme prohráli 8:1 a to rozhodlo. Tak velký náskok už jsme nedovázali stáhnout.

Domácí: Dušková Petra, Kovářová Eliška 1, Fruhaufová Lucie 3, Rytířová Aneta, Tržilová Natálie 1, Dolejšová Anna 5, Hauserová Agáta, Jírová Bára 1, Formánková Hana, Flórková Klára 3, Zahradníková Gabriela 4/1, Jasanská Sabina 6/1.

Hosté: Rasochová Eliška, Satrapová Alexandra, Kutlvašrová Jitka 10/2, Ďásová Zuzana 3, Svobodová Kateřina 2, Kotanová Veronika, Jůzlová Kristýna 8//2, Fučíková Barbora, Kubalová Barbora 5, Kratochvílová Monika 1, Velíšková Taťána 1, Kohoutová Nikola 2, Kubátová Michaela 2, Jarošová Gabriela.

I. J.

Zápis utkání: http://www.zeny.chf.cz/match_report.aspx?id=68977

záložka modrá mini.gif
DLE KATEGORIÍ
bottom of page